Geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan tırnaklı pide, yumuşacık hamuru ve kendine has şekliyle sofraların yıldızı! Özel mayalı hamurdan hazırlanan pide, üzerindeki hafif izlerle fırında pişirilerek altın rengini alır. Sade olarak ya da tereyağıyla servis edilebilir, özellikle kebap ve et yemekleriyle mükemmel bir uyum sağlar. Mis gibi fırın kokusuyla, her lokmada geleneksel bir lezzet sunar
Geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan tırnaklı pide, yumuşacık hamuru ve kendine has şekliyle sofraların yıldızı! Özel mayalı hamurdan hazırlanan pide, üzerindeki hafif izlerle fırında pişirilerek altın rengini alır. Sade olarak ya da tereyağıyla servis edilebilir, özellikle kebap ve et yemekleriyle mükemmel bir uyum sağlar. Mis gibi fırın kokusuyla, her lokmada geleneksel bir lezzet sunarHamur, istenilen şekil verildikten sonra işlenmeye devam edilir ve mayalanma işlemine bırakılır. Mayalanma süresi yaklaşık 35 dakika sürer. Mayalanan hamurlar pişirme için hazır hale gelir ve fırına gönderilir. Sade ve zeytinli olarak üretilmektedir.
Zeron Bakery, Beşiktaş’ta küçük bir butik dükkanda başlayan hikayesiyle, ekmek çeşitleri ve sandviçleriyle sektöre yenilikçi bir soluk getirmiştir.